Cercar a Aborigine

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
numeros
debat
efemerides
ressenya

La revista de divulgació històrica Ab Origine és un projecte que neix i avança gràcies a la iniciativa d’un grup de joves historiadors i historiadores. Des de finals del 2015, els membres de l’Equip editorial i més d’un centenar de col·laboradors han treballat desinteressadament per dur-nos fins on som ara, convertint-nos en un mitjà de difusió històrica d’una referencialitat creixent.

El 15 d’octubre de 2019 vam estrenar un nou espai web, avançant en la millora dels nostres serveis i en la professionalització del projecte. Enteníem que aquest era un primer pas per assolir els nostres objectius, però encara ens queda molt camí per recórrer: el treball de l’Equip editorial segueix sent voluntari i no remunerat i seguim necessitant la vostra ajuda per continuar millorant i fent possible Ab Origine.

Si ens voleu ajudar en aquesta tasca, podeu fer petites aportacions (des de 2,5 fins a 20 €) a la nostra caixa de donacions via Paypal. Aquestes serviran per al manteniment del web, la millora de l’abast de les nostres xarxes socials i altres tasques derivades de les nostres funcions.

Ajuda’ns a consolidar Ab Origine: dóna suport a la difusió històrica de rigor en català.
0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x