Cercar a Aborigine

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

La revista de divulgació històrica Ab Origine és un projecte que neix i avança gràcies a la iniciativa d’un grup de joves historiadors i historiadores. Des de finals del 2015, els membres de l’Equip editorial i més d’un centenar de col·laboradors han treballat desinteressadament per dur-nos fins on som ara, convertint-nos en un mitjà de difusió històrica d’una referencialitat creixent.

El 15 d’octubre de 2019 vam estrenar un nou espai web, avançant en la millora dels nostres serveis i en la professionalització del projecte. Enteníem que aquest era un primer pas per assolir els nostres objectius, però encara ens queda molt camí per recórrer: el treball de l’Equip editorial segueix sent voluntari i no remunerat i seguim necessitant la vostra ajuda per continuar millorant i fent possible Ab Origine.

Si ens voleu ajudar en aquesta tasca, podeu fer petites aportacions (des de 2,5 fins a 20 €) a la nostra caixa de donacions via Paypal. Aquestes serviran per al manteniment del web, la millora de l’abast de les nostres xarxes socials i altres tasques derivades de les nostres funcions.

Ajuda’ns a consolidar Ab Origine: dóna suport a la difusió històrica de rigor en català.