Cercar a Aborigine

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
numeros
debat
efemerides
ressenya

Aquest any 2021, Ab Origine s’incorpora a la plataforma de micromecenatge continu l’Aixeta. Ho fem amb l’objectiu d’assegurar la continuïtat del projecte i amb l’ambició de fer-lo créixer. En coherència amb això, tots els ingressos provinents del mecenatge es reinvertiran en la millora de la revista.

El nostre objectiu és la divulgació històrica des del rigor, la qualitat i en català. És per això que entenem que les nostres publicacions han de seguir sent gratuïtes i accessibles per a tothom: siguis o no mecenes en podràs continuar gaudint!

Per tal de retribuir el mecenatge hem ideat un sistema de recompenses associat a diverses subscripcions i fases de creixement. Existeixen 4 subscripcions mitjançant les quals accedireu a sortejos de llibres, entrades i altres recompenses exclusives. Totes elles es troben detallades a la nostra pàgina de l’Aixeta i seran millorades a mesura que avancem en les fases de creixement.

Amb el mecenatge tothom hi guanya. La vostra ajuda ens permet millorar la feina de la revista i esdevé un retorn social al conjunt dels nostres lectors i lectores.

Volem que ens ajudeu a continuar millorant. Feu-ho possible fent-vos mecenes i formeu part d’aquesta història!

 

0 0 vote
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x